Duurzame Techniek

Ponsioen Installatie Techniek B.V. wil graag duurzame installaties zo breed mogelijk uitdragen.
Fossiele brandstoffen zijn eindig, voor de verre toekomst zullen we naar meer duurzame oplossingen moeten zoeken. Mogelijke oplossingen zijn de zon, wind en biomassa, energiebronnen die veel voor handen zijn en een duurzaam karakter hebben.

Het ontwerpen van energiezuinige gebouwen in combinatie met installaties die gebruik maken van duurzame energiebronnen resulteert in gebouwen die nul energiekosten hebben. Van alle energie die in de wereld gebruikt wordt is ca. 1/3 voor transport, 1/3 voor de industrie en 1/3 voor de gebouwde omgeving.
Als installatiebedrijf kunnen wij er aan werken het deel voor de gebouwde omgeving te reduceren en mogelijk naar nul te brengen.

Het is de missie van Ponsioen Installatie Techniek B.V. hier aan bij te dragen door het ontwerpen van energiezuinige installaties waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame energiebronnen. Het streven is tevens gebruik te maken van materialen met een duurzaam karakter, waarbij hergebruik hoog in het vaandel staat.

Vraag vandaag nog een offerte aan