Servicemonteur Groot Onderhoud

In verband met de groeiambitie van Ponsioen Installatie Techniek, zijn wij op zoek naar een collega:

SERVICEMONTEUR GROOT ONDERHOUD

Wie zijn wij?

Wij zijn Ponsioen Installatie Techniek BV! Wij zijn professioneel, informeel, gezellig, collegiaal, hardwerkend, een leuk team, doelgericht en allemaal ‘leden’ van de Ponsioen familie. Je collega’s (zo’n 60 man/vrouw) maken al 180 jaar het verschil door hun betrokkenheid en aandacht. Voor elkaar en voor onze opdrachtgevers, zowel in de utiliteit als in de woningbouw, daar doen we het voor!

Wat zijn je werkzaamheden?

Je onderhoudt, repareert, kalibreert en verbetert verwarmings-, luchtbehandelings- en (warm) waterinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het inregelen en in bedrijf stellen daarvan en je maakt de noodzakelijke rapporten. Je controleert de werking en stelt de installaties opnieuw in als dat nodig is. Daarnaast spoor je storingen op en verhelpt ze door de benodigde reparaties uit te voeren. Bij storingen of gebreken bepaal je of repareren mogelijk is. Je adviseert de klant over het eventueel verbeteren van een installatie en in sommige gevallen voer je die verbetering zelf uit. Je draait storingsdiensten.

Wie zoeken wij?

Om goede invulling te kunnen geven aan deze rol beschik je over minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Servicetechnicus aangevuld met cursussen o.a. Periodiek Onderhoud en STEK zijn een pré.  Daarnaast heb je meerjarige ervaring als servicemonteur. Je hebt affiniteit met elektrotechniek.  Je bent in staat om de genoemde werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Vanzelfsprekend ben je representatief, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf, en beschik je over klantgerichte vaardigheden.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek
  • Een fulltime dienstverband
  • Vakantie & ADV om werk & privé in balans te houden. 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden en de kans om je te ontwikkelen
  • Het ‘wij’ gevoel, waardoor wij met z’n allen successen behalen omdat wij betrokken en doelgericht samenwerken
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels

Zullen we kennismaken? Dan ontvangen wij graag je CV. Deze kun je per email sturen naar solliciteren@ponsioenbv.nl, t.a.v. Esther Bos (HRM). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0172 43 26 61.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.