Overname Ponsioen Installatietechniek

Na een succesvol jubileumjaar 2014, waarin Ponsioen Installatietechniek zijn 175 jarig bestaan vierde, neemt de 52-jarige geboren en getogen Alphenaar Rob de Kloet met ingang van 1 oktober aanstaande Ponsioen Installatietechniek compleet over. Rob de Kloet startte zijn carrière ruim 25 jaar geleden in de pompenbranche en bekleedde vervolgens diverse directiefuncties bij KPN, zowel aan de commerciële als technische kant. De afgelopen acht jaar was Rob de Kloet onderdeel van de directie binnen de installatietak van de Koninklijke BAM groep.

Rob de Kloet heeft de ambitie om de kracht en de positie van Ponsioen Installatietechniek de komende jaren te continueren en verder uit te bouwen. Binnen Ponsioen Installatietechniek werken momenteel ca. 60 medewerkers. Als zeer actief partner in innovatieve installaties levert Ponsioen duurzame klimaat- en energieoplossingen aan zijn klanten, die verspreid zitten over het hele land. “De orderportefeuille is goed gevuld, we zien de komende periode dan ook met veel vertrouwen te gemoed” aldus een zeer enthousiaste Rob de Kloet.

Winfried Ponsioen draagt het stokje over aan Rob de Kloet.
Winfried Ponsioen blijft tot eind volgende jaar nog commercieel betrokken bij Ponsioen installatie techniek en draagt Ponsioen Installatietechniek met een gerust hart over.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Winfried Ponsioen 06 – 546 129 61 of Rob de Kloet 06 – 535 856 30