Missie & Visie

Meebewegen met de tijd

De lange bestaansgeschiedenis van ons familiebedrijf vertaalt zich in een sterke focus op de toekomst. Alleen door mee te bewegen met de tijd, behouden we de ondernemingskracht die ons bedrijf van oudsher kenmerkt. Dat betekent dat Ponsioen Installatie Techniek op het gebied van innovatie een voorloper is, maar dat we nieuwe technieken altijd eerst op hun merites zullen beoordelen. Continuïteit en toegevoegde waarde wegen in onze ogen zwaarder dan korte termijn voordelen en snelle winst.

Duurzaam

Vanuit die focus op continuïteit hebben we duurzaamheid als een belangrijk onderdeel van onze strategie omarmd. Dit ziet u terug in slimme, energiezuinige technieken en een zorgvuldige omgang met onze (afval)materialen. Nu de mensheid de energiebronnen op aarde steeds sneller uitput, nemen wij als installatiebedrijf onze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan een oplossing van dat wereldwijde probleem.

Ontzorgen

Natuurlijk houden we daarbij altijd het perspectief van onze klanten voor ogen. In de eerste plaats moeten zij de voordelen genieten van onze ‘ontzorgende’ aanpak en ons totaalpakket. Die klantgerichtheid heeft ons in meer dan een eeuw gebracht waar we nu staan; klaar om mee te bewegen naar het 200-jarige jubileum!