Monteur loodgieterswerk

Wij hebben mooie nieuwe opdrachten/projecten gescoord en omdat wij een groeiambitie hebben, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega:

MONTEUR LOODGIETERSWERK

Wie zijn wij?

Wij zijn Ponsioen Installatie Techniek BV! Wij zijn professioneel, informeel, gezellig, collegiaal, hardwerkend, een leuk team, doelgericht en allemaal ‘leden’ van de Ponsioen familie. Je collega’s (zo’n 60 man/vrouw) maken al 180 jaar het verschil door hun betrokkenheid en aandacht. Voor elkaar en voor onze opdrachtgevers, zowel in de utiliteit als in de woningbouw, daar doen we het voor!

Loodgieterswerkzaamheden

Je gaat aan de slag in het Groene Hart van Nederland. Of het nu nieuwbouw of renovatie is, alle facetten komen aan bod.

Wie ben jij?

Een collega die graag werkt in een informeel familiebedrijf met veel verantwoordelijkheid. Klantgerichtheid is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je hebt een representatief voorkomen, je bent immers ons visitekaartje!

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek
  • Een fulltime dienstverband
  • Vakantie & ADV om werk & privé in balans te houden; 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Het ‘wij’ gevoel, waardoor wij met z’n allen successen behalen omdat wij betrokken en doelgericht samenwerken
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels

Zullen we kennismaken? Dan ontvangen wij graag je CV. Deze kun je per email sturen naar solliciteren@ponsioenbv.nl, t.a.v. Esther Bos (HRM). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0172 43 26 61.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.