Leerling elektromonteur

Volg jij een opleiding tot elektromonteur en ben je op zoek naar een stageplaats/BBL werkplek? Wij zijn op zoek naar een:

LEERLING ELEKTROMONTEUR

Wie zijn wij?
Wij zijn Ponsioen Installatie Techniek BV! Wij zijn professioneel, informeel, gezellig, collegiaal, hardwerkend, een leuk team, doelgericht en allemaal ‘leden’ van de Ponsioen familie. Je collega’s (zo’n 60 man/vrouw) maken al 180 jaar het verschil door hun betrokkenheid en aandacht. Voor elkaar en voor onze opdrachtgevers, zowel in de utiliteit als in de woningbouw, daar doen we het voor!

Werkzaamheden
Wij bieden je een fantastisch ontwikkeltraject! Je gaat aan de slag met de meest ervaren elektromonteur specialisten in het Groene Hart van Nederland. Alle facetten komen aan bod en je krijgt hierin alle taken en werkzaamheden die bijdragen aan je verdere ontwikkeling.

Wie ben jij?
Een collega die graag werkt in een informeel familiebedrijf met veel verantwoordelijkheid.  Motivatie om een vak te leren (en je verder te ontwikkelen) is het belangrijkste. Je leert deze functie in de praktijk. Minstens zo belangrijk is dat je begrijpt dat klantgerichtheid een vanzelfsprekendheid is. Je hebt een representatief voorkomen, je bent immers ons visitekaartje!

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek / Stagevergoeding
  • Een fulltime dienstverband
  • Vakantie & ADV om werk & privé in balans te houden. 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden en de kans om je te ontwikkelen
  • Het ‘wij’ gevoel, waardoor wij met z’n allen successen behalen omdat wij betrokken en doelgericht samenwerken
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels

Zullen we kennismaken? Dan ontvangen wij graag je CV. Deze kun je per email sturen naar solliciteren@ponsioenbv.nl, t.a.v. Esther Bos (HRM). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0172 43 26 61.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.