Elektromonteur klein onderhoud

Ben jij ons nieuwe visitekaartje bij de opdrachtgevers in het Groene Hart van Nederland? Wij zijn op zoek naar een collega:

ELEKTROMONTEUR KLEIN ONDERHOUD

Wie zijn wij?
Wij zijn Ponsioen Installatie Techniek BV! Wij zijn professioneel, informeel, gezellig, collegiaal, hardwerkend, een leuk team, doelgericht en allemaal ‘leden’ van de Ponsioen familie. Je collega’s (zo’n 60 man/vrouw) maken al 180 jaar het verschil door hun betrokkenheid en aandacht. Voor elkaar en voor onze opdrachtgevers, zowel in de utiliteit als in de woningbouw, daar doen we het voor!

Heb je al zin om hier te werken?
Dan ga je als service- en onderhoudsmonteur elektrotechniek, aan de hand van een planning, zelfstandig keuringen, reparatie- en installatiewerkzaamheden uitvoeren aan elektrotechnische installaties bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Je voert controles uit, je verhelpt storingen en voert, indien nodig, verbeteringen door. Ook adviseer je de klant en je draait storingsdiensten.

Wie ben jij?
Een collega die graag werkt in een informeel familiebedrijf met veel verantwoordelijkheid.  Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een afgeronde opleiding nodig op LBO/MBO niveau richting Elektrotechniek en kun je zelfstandig werken. Minstens zo belangrijk is dat je begrijpt dat klantgerichtheid een vanzelfsprekendheid is en je blij wordt van het zoeken naar technische oplossingen. Je hebt een representatief voorkomen, je bent immers ons visitekaartje!  

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek
  • Een fulltime dienstverband
  • Vakantie & ADV om werk & privé in balans te houden. 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden en de kans om je te ontwikkelen
  • Het ‘wij’ gevoel, waardoor wij met z’n allen successen behalen omdat wij betrokken en doelgericht samenwerken
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels

Zullen we kennismaken? Dan ontvangen wij graag je CV en korte motivatie. Deze kun je per email sturen naar Esther Bos, solliciteren@ponsioenbv.nl.
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0172 43 26 61.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.