Servicemonteur

Medewerkers van Ponsioen Installatietechniek maken al ruim 175 jaar het verschil voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers met de betrokkenheid en aandacht die zo kenmerkend is voor ons bedrijf. Wij werken voornamelijk in de Randstad binnen de segmenten wonen, werken en leren, of een combinatie hiervan.De 60 medewerkers zijn het bekende gezicht voor de opdrachtgevers en houden zich bezig met het ontwerpen en realiseren van complete innovatieve, duurzame en energiezuinige oplossingen. Ook worden de bestaande en nieuwe installaties met dezelfde toewijding beheert en onderhouden.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je onderhoudt, repareert, kalibreert en verbetert verwarmings-, luchtbehandelings- en (warm) waterinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het inregelen en in bedrijf stellen daarvan en je maakt de noodzakelijke rapporten. Je controleert de werking en stelt de installaties opnieuw in als dat nodig is. Daarnaast spoor je storingen op en verhelpt ze door de benodigde reparaties uit te voeren. Bij storingen of gebreken bepaal je of repareren mogelijk is. Je adviseert de klant over het eventueel verbeteren van een installatie en in sommige gevallen voer je die verbetering zelf uit. Je draait storingsdiensten.

Wij bieden?

Een leuke fulltime baan, met op den duur de mogelijkheid voor een vast contract, in een professionele en plezierige werkomgeving. Uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Uiteraard een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal & Techniek.

Wie zoeken wij?

Om goede invulling te kunnen geven aan deze rol beschik je over minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Servicetechnicus aangevuld met cursussen o.a. Periodiek Onderhoud en STEK zijn een pré. Daarnaast heb je meerjarige ervaring als servicemonteur. Je hebt affiniteit met klimaatbeheersingssystemen en elektrotechniek. Je bent in staat om de genoemde werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Vanzelfsprekend ben je representatief, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf, en beschik je over klantgerichte vaardigheden.

Past deze wijze van werken in een familiebedrijf bij jou en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan snel! Voor meer informatie kun je contact opnemen via het algemene telefoonnummer van Ponsioen 0172 43 26 61.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bewaren