Planner / telefoniste

Per direct is bij Ponsioen installatie Techniek BV de vacature beschikbaar voor een planner/telefoniste voor minimaal 32u per week. Bedrijf
Ponsioen Installatie Techniek B.V. is een totaalinstallatiebedrijf met de disciplines werktuigkundige-, sanitaire- en elektrotechnische installaties in huis. Met onze ruim 60 man sterke organisatie worden met name middelgrote utiliteitswerken en voor een klein deel woningbouwwerken uitgevoerd.

Wat zijn je werkzaamheden?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle inkomende telefoongesprekken waarbij je als eerstelijns medewerker de storingsmeldingen van CV-installaties aanneemt. Indien de storing niet via de telefoon is op te lossen, zorg je ervoor dat er een monteur wordt ingepland.
Voor de afdeling Service & Onderhoud zorg je zelfstandig voor het voorbereiden, plannen en afhandelen van het planbaar preventief onderhoud conform de vastgelegde onderhoudscontracten. Dit doe je in nauw overleg met de projectleider Groot Onderhoud.Tot slot zul jij je bezig houden met enkele administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van diverse afdelingen.

Wij bieden?
Een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische en informele werkomgeving. Uiteraard een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek.

Wie zoeken wij?
Jij hebt een MBO opleiding in een administratieve richting, affiniteit met installatietechniek en kunt goed overweg met MS Office. Tevens ben je communicatief vaardig, klantgericht en dienstverlenend ingesteld. Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan snel! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Wijsman, HR Adviseur, via 0172 43 26 61.
Je sollicitatie kun je sturen naar j.wijsman@ponsioenbv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren