Leerling monteur

Heb jij een VMBO opleiding, weet jij van aanpakken en wil jij jezelf verder ontwikkelen in de nieuwste technieken binnen de Installatietechniek? Dan hebben wij volop mogelijkheden en kansen voor jou! Ponsioen Installatietechniek BV in Alphen aan den Rijn is wegens groei op zoek naar leerling monteurs voor zowel de disciplines Werktuigbouwkundige als Elektrotechnische Installaties.Als leerling monteur word je gekoppeld aan een ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak kan leren. Je verricht diverse montagewerkzaamheden en geeft ondersteuning aan monteurs zodat jij de vereiste technische kennis en vaardigheden kunt aanleren.

De projecten waar je aan werkt variƫren van kleinschalige opdrachten van enkele dagen of weken tot grotere (integrale) projecten met een looptijd van maanden. Tijdens de eerste maanden bekijken we gezamenlijk wat het beste bij jou past: een toekomst als installatiemonteur voor Werktuigbouwkundige of Elektrotechnische installaties of wellicht als servicemonteur voor CV-installaties.

Vervolgens biedt Ponsioen jou de mogelijkheid voor het volgen van een gerichte BBL opleiding zodat je naast praktijkervaring ook het vakdiploma kan behalen. Dit betekent dat je werk en studie combineert met behoud van een vast salaris.

Om van bovenstaande een succes te maken, is het belangrijk dat jij een aanpakker bent die deze kans met beide handen wil aangrijpen: met de juiste instelling en interesse in het vakgebied Installatietechniek ligt de toekomst aan je voeten!

Spreekt deze mogelijkheid je aan en wil je graag werken bij Ponsioen Installatietechniek BV?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan de afdeling Human Resources, ter attentie van Jolanda Wijsman via mailadres j.wijsman@ponsioenbv.nl.
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0172 43 26 61.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bewaren

Bewaren