Administratief medewerker met affiniteit voor automatisering (32-40u)

Ben jij een kei in het volbrengen van (financieel) administratieve processen en heb jij oog voor procesoptimalisatie middels nieuwe ICT-oplossingen? Dan is de functie van administratief medewerker bij Ponsioen installatie Techniek BV echt iets voor jou! 

Wat zijn je werkzaamheden?
Je bent verantwoordelijk voor het administratieve proces van de afdeling Service & Onderhoud waarbij de focus ligt op facturatie en contractbeheer.Tevens houd je je voor het gehele bedrijf bezig met de administratieve afhandeling van de uren administratie, projectbeheer en debiteurenbeheer.

De financiƫle afdeling heeft een sterke focus om zaken met behulp van automatisering en digitalisering efficiƫnter in te richten. Aandachtsgebieden voor jou hierbij zijn o.a. het verder optimaliseren van de digitale facturatie, de inrichting van het incasso traject en de implementatie van de digitale werkbon en loonstaat voor de service afdelingen.

Kortom, je bent een allrounder op administratief gebied die in staat is om kritisch te kijken naar de bedrijfsprocessen en deze indien nodig kan vertalen naar pragmatische verbetervoorstellen.

Bedrijf
Medewerkers van Ponsioen Installatietechniek maken al bijna 180 jaar het verschil voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers met de betrokkenheid en aandacht die zo kenmerkend is voor ons bedrijf. Wij werken voornamelijk in de Randstad binnen de segmenten wonen, werken en leren, of een combinatie hiervan. De 65 medewerkers zijn het bekende gezicht voor de opdrachtgevers en houden zich bezig met het ontwerpen en realiseren van complete innovatieve, duurzame en energiezuinige oplossingen welke beheert en onderhouden worden door de afdeling Service & Onderhoud.

Wij bieden?
Een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische en informele werkomgeving. Uiteraard een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek.

Wie zoeken wij?
Jij hebt een HBO opleiding in een administratieve richting met sterk ontwikkelde proces- en automatiseringskwaliteiten. Affiniteit in de bouwsector/service afdeling is een pre. Daarnaast ben je accuraat en heb je goede communicatieve vaardigheden.

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan snel! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Wijsman, HR Adviseur, via 0172 43 26 61. Je sollicitatie kun je sturen naar j.wijsman@ponsioenbv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren