Calculator / Ontwerper

Ben jij de technische man of vrouw die onze klantvragen wil vertalen naar passende offertes en ben jij een:

CALCULATOR / ONTWERPER

Met een werktuigkundige en sanitaire achtergrond

Lees dan vooral verder!

Wie zijn wij?

Wij zijn Ponsioen Installatie Techniek BV, werkend in het Groene Hart van Nederland! Wij zijn professioneel, informeel, gezellig, collegiaal, hardwerkend, een leuk team, doelgericht en allemaal ‘leden’ van de Ponsioen familie. Je collega’s (zo’n 60 man/vrouw) maken al 180 jaar het verschil door hun betrokkenheid en aandacht. Voor elkaar en voor onze opdrachtgevers, zowel in de utiliteit als in de woningbouw, daar doen we het voor!

Waar ligt de uitdaging?

Kostprijsbepaling, ontwerpen toetsen op uitvoerbaarheid, opzetten kans & risico analyse, opstellen (na-)calculaties/offertes, inschatten tijdsnormen en volgen van de technische ontwikkelingen in de markt. Ook het zelfstandig opnemen van klussen bij onze opdrachtgevers maakt deel uit van je werkzaamheden.

Wie ben jij?

Een collega in de persoon van een Calculator/ontwerper die graag werkt in een informeel familiebedrijf met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om een eigen invulling te geven aan deze functie. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een afgeronde opleiding nodig op minimaal MBO 4 niveau richting Installatietechniek (W), bij voorkeur aangevuld met MIT, of je hebt deze kennis opgedaan door jaren ervaring. Je hebt relevante cursussen gevolgd of ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en je kunt werken met ICT toepassingen zoals MS Office. Minstens zo belangrijk is dat je begrijpt dat klantgerichtheid een vanzelfsprekendheid is en je blij wordt van techniek en het samenwerken collega’s.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris
  • Een fulltime dienstverband
  • Vakantie & ADV om werk & privé in balans te houden. 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden en de kans om je te ontwikkelen
  • Een mooi uitzicht over Alphen a/d Rijn en (bij helder weer) zelfs op Rotterdam
  • Het ‘wij’ gevoel, waardoor wij met z’n allen successen behalen omdat wij betrokken en doelgericht samenwerken
  • Goede pensioenregeling en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels

Zullen we kennismaken? Dan ontvangen wij graag je CV en korte motivatie. Deze kun je per email sturen naar solliciteren@ponsioenbv.nl, t.a.v. Esther Bos (HRM). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0172 43 26 61.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.